Menu Sluiten

Taalkundige Revisie

Consultancy- en full service vertaalbureau te Brussel. 25 jaar expertise. Uw gesprekspartner bij uitstek voor al uw projecten, van een dringende vertaling voor uw website tot de lokalisatie van uw technische documentatie in 20 talen.

Tradas

More info

tags: Vertaalbureau – Juridische Vertalingen – Technische Vertalingen – Marketing Vertalingen – Tolkdiensten – 

Wenst u meer info over taalkundige revisie kijk dan vlug op https://www.tradas.com/nl/ | taalkundige revisie voor naadloze communicatie

Vertalingen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Taalkundige revisie

nlbe nlnl frbe frfr dede enuk enus over ons diensten tarieven offerte referenties contact mediatheek blog werkwijze in vier fases naar kwaliteit traduix vertaalbureau antwerpen diensten werkwijze met duidelijke en correcte afspraken worden misverstanden te allen tijde vermeden taalkundige revisie rendeert op korte termijn Dankzij onze beproefde werkwijze die een onmiskenbaar onderdeel is van het traduixconcept kunt u zeker zijn van een vertaling die u eacuten uw anderstalige klanten volledig bekoort. Met het oog op de gewenste dienstverlening doorloopt ieder project bij ons een zorgvuldig proces bestaande uit vier fases fase analyse van uw aanvraag en offerte u contacteert ons voor de vertaling of revisie van uw documenten. Uw aanvraag wordt onmiddellijk behandeld door uw persoonlijke projectmanager die uw unieke aanspreekpunt i.

x u terugbellen gelieve het volgende formulier in te vullen zodat wij u kunnen terugbellen. Onderwerp bedrijf naam voornaam emailadres tel x times door uw navigatie voort te zetten aanvaardt u de plaatsing van cookies om gegevens te verzamelen voor technische en statistische doeleinden. Fr en de nl stuur ons een mail een vraag meer informatie wij bellen u terug het vertaalbureau menu home bedrijf vertaling tolken transcriptie d.t.p. Proeflezen knowhow online prijsopgave home gt proeflezen en revisie van uw vertalingen proeflezen en revisie van uw vertalingen competente vertalers proeflezers voor uw vertalingen u wilt een document publiceren dat u heeftopgesteld in een andere taaldan uw moedertaal en u bent niet zeker van de kwaliteit van uw t.

Feiten over Taalkundige revisie

home vertalingen tolken revisie copywriting contact native speakers vertalen is meer dan alleen woorden van de ene taal naar de andere omzetten. Vooral in zakelijke communicatie gaat het erom de bedoelingen van de schrijver zo goed mogelijk te interpreteren en weer te geven. Alleen native speakers zijn in staat de juiste idioms en registers te gebruiken en daarom is het noodzakelijk hiervoor een beroep te doen op vertalers die naar hun moedertaal vertalen. Ls translations bvba werkt met professionele vertalers en revisoren met zowel een taalkundige als technische opleiding die steeds naar hun moedertaal vertalen. Ls translations bvba koningin astridlaan sintniklaas tel fax zeedijk . zeebrugge tel fax vertalingenlstranslations.be over ons ls translations bvba is een vertaal en tolkbureau dat sinds vertaalt naar alle europese en nieteuropese talen De toekomst over taalkundige revisie Onze klanten zijn binnen en buitenlandse bedrijven overheidsinstellingen en dienstverlenende organisaties particulieren en collegavertaalbureaus. Sitemap vertalingen tolken revisie copywriting pow.