Menu Sluiten

Tolkwerk

Consultancy- en full service vertaalbureau te Brussel. 25 jaar expertise. Uw gesprekspartner bij uitstek voor al uw projecten, van een dringende vertaling voor uw website tot de lokalisatie van uw technische documentatie in 20 talen.

Tradas

More info

tags: Vertaalbureau – Juridische Vertalingen – Technische Vertalingen – Marketing Vertalingen – Tolkdiensten – 

Wenst u meer info over tolkwerk kijk dan vlug op https://www.tradas.com/nl/ | Tolkwerk

Vertalingen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Tolkwerk

tolkwerk instantomzetting van een mondelinge boodschap tolkwerk een tolk is een persoon die oraal een toespraak of een uiteenzetting van de ene taal in een andere omzet. Er bestaan verschillende vormen van tolkwerk simultaan tolkwerk mondelinge omzetting van een toespraak of een uiteenzetting van een spreker terwijl deze aan het woord is in de actieve taal talen van de tolk. Dit vergt een elektronische transmissie en een tolkcabine. Consecutief tolkwerk mondelinge omzetting van een toespraak of een uiteenzetting van een spreker in de actieve taal talen van de tolk van zodra de spreker het woord laat aan de tolk tolkwerk brengt meer op Voor deze formule van tolkwerk neemt de tolk vaak schriftelijk notas. Verbindingstolkwerk mondelinge omzetting a posteriori van een gesprek tussen twee of meer personen in de actieve taal talen van de tolk. Onze tolken beschikken over meer dan twintig jaar ervaring en werken dagelijk.

toggle navigation languages english nederlands franais home vertalingen tolkwerk over igtv jobs contact offerteaanvraag vertalingen en tolkwerk kwaliteit met respect voor uw deadline vraag een offerte bekijk onze bedrijfsvideo onze diensten igtv vertaalt en tolkt vakkundig snel en kostenefficint. Dat is al ruim jaar onze specialiteit. Wij zijn iso gecertificeerd. vertalingen amp revisie snel en feilloos Een extra woordje over tolkwerk Met de puntjes altijd op de i. Tolkwerk wij verzorgen uw tolkopdrachten van a tot z plant u een project dat vraagt om een rake vertaling of uitstekend tolkwerk contacteer ons daarom kiest u voor igtv vertalingen en tolkwerk op maat persoonlijke opvolging amp service uitsluitend native speakers helderheid in taal duidelijkheid in prijs snelle en stipte levering dit zeggen onze klanten u hoeft ons niet op ons woord te geloven hoor het eens van een ander sam.

Het terrein van Tolkwerk

navigatie inhoud sitemap contact a a a specialist van de communicatie in europese talen home vertaling tolkwerk redactionele diensten bureau contact vertaalofferte links u bevindt zich hier traductions grard rarr nl gratis offerte onze referenties instellingen en andere organen van de europese unie belgi brussel de faib brussel federatie van in belgi gevestigde europese en internationale verenigingen vertaalbureau vertaling van alle soorten documenten teksten en websites in tal van domeinen frans engels nederlands duits spaans italiaans andere europese talen meer weten over onze vertaaldiensten vertaaldiensten hoogwaardige professionele vertalingen bestemd voor bedrijven instellingen particulieren meer weten over onze vertaaldiensten tolkdiensten bekwame professionele to.