Menu Sluiten

Vertaling Multimedia

Consultancy- en full service vertaalbureau te Brussel. 25 jaar expertise. Uw gesprekspartner bij uitstek voor al uw projecten, van een dringende vertaling voor uw website tot de lokalisatie van uw technische documentatie in 20 talen.

Tradas

More info

tags: Vertaalbureau – Juridische Vertalingen – Technische Vertalingen – Marketing Vertalingen – Tolkdiensten – 

Wenst u meer info over vertaling multimedia kijk dan vlug op https://www.tradas.com/nl/ | multimediavertaling voor audiovisuele content in de doeltaal

Vertalingen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Vertaling multimedia

multimedia en internet ontwerp realisatie concept ontwerp opmaak huisstijl logo adverteren folder brochure drukwerk een creatief idee om beoogde doelstellingen te bereiken. Een concept is het uitgangspunt voor een uitwerking een uitgangspunt voor vormgeving. Wij vertalen wat u wilt in een pakket van beeld. Wij gaan samen met u zoeken naar de beste oplossing voor dat gene wat u en alleen u wenst. Op basis van alle analyses en de strategie bedenkt dreambuilder voor u een concept vertaling multimedia prijs De merkessentie wordt vertaald in een idee. Dit concept is een vertaalslag van de boodschap gericht op uw doelgroepen. Alle boodschappen worden vervolgens vanuit dit basisconcept ontworpen. Eenduidig en herkenbaar voor uw markt. Een goed concept is jarenlang bruikbaar .

home wie wat hoe contact wat heeft linguadirect te bieden vertaling van en naar verschillende talen een greep uit het aanbod engels frans duits spaans portugees italiaans nederlands zweeds deens turks fins noors pools hongaars tsjechisch slowaaks russisch chinees grieks litouws enz bediging en legalisatie van vertalingen wie kan hier terecht bedrijven uit wetenschappelijke medische technische multimedia reis of andere sectoren advocatenkantoren juridische diensten overheidsdiensten privpersonen voor vertaling van documenten of certificaten al dan niet bedigd en gelegaliseerd .

Interesse in Vertaling multimedia

ga naar het hoofdgedeelte secundary menu gebruikersmenu zoeken kies uw taal engels internationaalnederlandsfranaisbulgarian hoofdnavigatie divisies nieuws amp evenementen vacatures over televic missie visie en waarden innovatie geschiedenis contacteer ons u bent hier over televic geschiedenis zeven decennia technologische innovatie televic werd in opgericht als belgische fabrikant van professionele radiosystemen. Vandaag is televic een internationaal leider op het vlak van hoogwaardige communicatiesystemen in veel verschillende markten. Jaren televic opent een nieuw kantoor in plovdiv bulgarije om het groeiende personeel voor software engineering te huisvesten. De fabriek in tsaratsova blijft lokaal een groot productiecentrum. de eerste fabriek in de vs start op. Televic beheert al zijn activiteiten in amerika vanuit sacramento californi informatie over vertaling multimedia het innovation space opent in het hoofdkantoor van televic om werknemers een gezamenlijke plek te geven om te brainstormen en nieuwe producteigenschappen en innovatieve opl.