Menu Sluiten

Vertalingen Technische Fiches

Consultancy- en full service vertaalbureau te Brussel. 25 jaar expertise. Uw gesprekspartner bij uitstek voor al uw projecten, van een dringende vertaling voor uw website tot de lokalisatie van uw technische documentatie in 20 talen.

Tradas

More info

tags: Vertaalbureau – Juridische Vertalingen – Technische Vertalingen – Marketing Vertalingen – Tolkdiensten – 

Wenst u meer info over vertalingen technische fiches kijk dan vlug op https://www.tradas.com/nl/ | Vertalingen Technische Fiches

Vertalingen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Vertalingen technische fiches

home producten kontakt nieuws links downloads wie zijn wij site map funderingsbekisting producten gt funderingsbekisting gt vloerplaat beschrijving vloerplaat beschrijving beschrijving foto s techniche fiche verwerking productlijst vloerplaatbekistingen worden gemaakt van xps isolatie die in drukvaste kwaliteit geleverd kan worden om een zeker fundament voor uw bouw te garanderen. Xps is bovendien rot en schimmelbestendig. De vloerplaat bekistingen bestaan uit randelementen van cm lang die als omtrek op een vlakke ondergrond gelegd worden. Hierna worden de platen xps als opvulling in het midden verlegd vertalingen technische fiches verdient geld voor jou De bekisting wordt precies op maat geleverd voor uw bouw. Natuurlijk zijn er vele vormen en randdetails mogelijk waarvan hieronder een aantal voorbeelden. Een bijzondere vorm van vloerplaat funderingsbekisting is die van het passiefhuis waarvoor lohrelement als een van de weinigen een officieumlle gecertificeerde toelating heeft. Hiervoor kunt u in het downloadbereik de originele certificaten en testberichten downloaden. Een vrijblijvende vertaling.

doorgaan naar inhoud hoofdmenu dienstenmenu schakelen telefonie administratie detachering vertalingen copywriting blog over ons contact loginlogin vertalingen de vertalingen laten wij uitvoeren door onze eigen interne vertaalafdeling squaretranslations. Uw tekst wordt vertaald door een native speaker van de doeltaal en gereviseerd door een tweede native speaker. Daarnaast werken wij met gespecialiseerde vertalers die zich elk toespitsen op een specifiek vakjargon. Automotive vertalingen of u nu in de vroege ontwikkelingsfase bent of al een nieuw product maakt u kan op ons rekenen voor accurateautomotive vertalingenmet een snelle levering. Meer info gt offerteaanvraag gt technische vertalingen als u op zoek bent naar een vertaling van begeleidende documenten handleidingen veiligheidsfiches productfiches beschrijvingen etc. Voor uw elektronische of huishoudelijke apparatuur garandeert ons team van ervarentechnische vertalersu de beste resultaten Het scala van vertalingen technische fiches Meer info gt offerteaanvraag gt juridische vertalingen juridische v.

Het laatste nieuws over Vertalingen technische fiches

home vertalingen engineering vertalingen de filosofie van techtra bvba is gebaseerd op de combinatie van talen en techniek. Veel vertaalbureaus tonen snel hun grenzen wanneer het gaat over de vertaling van zeer specifieke technische documenten. Dat is dan ook de reden waarom techtra bvba niet beweert u te kunnen helpen in gelijk welk domein maar wel in een aantal zeer specifieke vakgebieden waarvoor we menen de nodige technische ervaring in huis te hebben. Wij zijn gespecialiseerd in de vertaling van technische documenten zoals lastenboeken offertes technische fiches werkpostfiches onderhouds en gebruikshandleidingen werkinstructies werkprocedures risicoanalyses functionele analyses technische rapporten preventieplannen websites … Wij vertalen uit het nederlands frans en duits naar het frans en het nederlands. Wilt u meer weten over de technische gebieden waarin we u kunnen helpen klik dan op vakgebieden. Wij werken met sdl .